New Dynamic YouTube Gallery - Embed YouTube Playlist, Channel, Live Stream in minutes. Read More

Playback Issues

Discuss about Video Player related issues
Subject Replies Views Last Post

No sound and no autoplaying

Last Post 8 years 4 months ago
by Jean-Paul
4 Replies 1745 Views
Last Post by Jean-Paul 8 years 4 months ago

Always playing first created video

Last Post 8 years 5 months ago
by Administrator
1 Replies 1520 Views
Last Post by Administrator 8 years 5 months ago

Player not working with Firefox

Last Post 8 years 5 months ago
by Administrator
3 Replies 2740 Views
Last Post by Administrator 8 years 5 months ago

Video not playing in IE11

Last Post 8 years 5 months ago
by Administrator
3 Replies 5156 Views
Last Post by Administrator 8 years 5 months ago

Must refresh browser to show preroll advertisement

Last Post 8 years 5 months ago
by Administrator
1 Replies 1443 Views
Last Post by Administrator 8 years 5 months ago

For Ipad video is played in a small window

Last Post 8 years 5 months ago
by Administrator
1 Replies 1767 Views
Last Post by Administrator 8 years 5 months ago

Video won't play - Local website/Joomla/XAMPP

Last Post 8 years 6 months ago
by Administrator
6 Replies 6495 Views
Last Post by Administrator 8 years 6 months ago

Problems with Plugin & Playback on Module

Last Post 8 years 6 months ago
by Administrator
3 Replies 1877 Views
Last Post by Administrator 8 years 6 months ago

Play-button not showing on mobile devices.

Last Post 8 years 7 months ago
by David Martin
3 Replies 2059 Views
Last Post by David Martin 8 years 7 months ago

some people reporting me that they see only black

Last Post 8 years 7 months ago
by Administrator
5 Replies 1705 Views
Last Post by Administrator 8 years 7 months ago

Trying to add sd video to hd videos

Last Post 8 years 8 months ago
by Kenneth Fribert
2 Replies 1618 Views
Last Post by Kenneth Fribert 8 years 8 months ago

Problem

Last Post 8 years 8 months ago
by Administrator
1 Replies 1560 Views
Last Post by Administrator 8 years 8 months ago

IE 9

Last Post 8 years 8 months ago
by Administrator
3 Replies 1702 Views
Last Post by Administrator 8 years 8 months ago

Re: No playback with htaccess redirect to subdirectory

Last Post 8 years 9 months ago
by Administrator
0 Replies 722 Views
Last Post by Administrator 8 years 9 months ago

Video buffer issues

Last Post 8 years 9 months ago
by Lee Hunt
4 Replies 2006 Views
Last Post by Lee Hunt 8 years 9 months ago

doesn't fill screen

Last Post 8 years 9 months ago
by Administrator
3 Replies 2540 Views
Last Post by Administrator 8 years 9 months ago

Not playing on mobile phone & no video image

Last Post 8 years 10 months ago
by Dianne
2 Replies 1954 Views
Last Post by Dianne 8 years 10 months ago

Video titles in Urdu language should have Slug

Last Post 8 years 10 months ago
by Kazmi
0 Replies 1637 Views
Last Post by Kazmi 8 years 10 months ago

Chrome suddenly stopped playing videos from YT.

Last Post 8 years 10 months ago
by Administrator
14 Replies 8297 Views
Last Post by Administrator 8 years 10 months ago

Loading the Plugin from a link

Last Post 8 years 10 months ago
by Marcia Petterson
5 Replies 1785 Views
Last Post by Marcia Petterson 8 years 10 months ago
Time to create page: 0.103 seconds

We accept cookies to provide you the best viewing experience. By using our services, you agree to our use of cookies