New Dynamic YouTube Gallery - Embed YouTube Playlist, Channel, Live Stream in minutes. Read More

Playback issue not just a firefoxone

  • Armando Soto
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0

Playback issue not just a firefoxone was created by Armando Soto

Hi.
I am using 2.3.0 release with joomla 3.4.8

Videos do not play either in firefox nor in chrome. How could I solve this?

Thank you.
8 years 1 month ago #8144

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2478
  • Thank you received: 1451

Replied by Administrator on topic Re: Playback issue not just a firefoxone

Kindly get me your site link. So, we can check the exact reason for the issue.
8 years 1 month ago #8145

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Armando Soto
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0

Replied by Armando Soto on topic Re: Playback issue not just a firefoxone

www.mexicanosunidos.org.mx

The funny thing is that they worked before. I did not realize when they failed. I guess it is an issue with some joomla update.

Thank you.
8 years 1 month ago #8146

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2478
  • Thank you received: 1451

Replied by Administrator on topic Re: Playback issue not just a firefoxone

Strange. I can see the videos playing fine in my Chrome browser. Kindly try upgrading your Flash player plugin version.

get.adobe.com/flashplayer/
8 years 1 month ago #8147

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 4
  • Thank you received: 0

Replied by Philippe on topic Same issue here: nothing is playing

Hello,

I just downloaded this player to see if it was compatible with JCH Optimize.

But for now I couldn't play any video even without any plugin enabled.

Is there some JQuery issue with the player?

Thank you and best regards,

Philippe
8 years 1 month ago #8148

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2478
  • Thank you received: 1451

Replied by Administrator on topic Re: Same issue here: nothing is playing

Kindly get me your site link to check this.
8 years 1 month ago #8149

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.103 seconds

We accept cookies to provide you the best viewing experience. By using our services, you agree to our use of cookies