New Dynamic YouTube Gallery - Embed YouTube Playlist, Channel, Live Stream in minutes. Read More

Advertistment not playing before or after

  • Jon De Los Santos
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0

Advertistment not playing before or after was created by Jon De Los Santos

I uploaded a video under advertisement and followed the documentation on how to enable it however, when I go to watch the videos they do not show. How do I get the ads to show?
8 months 4 weeks ago #10149

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2478
  • Thank you received: 1451

Replied by Administrator on topic Advertistment not playing before or after

The advertisements work only with self-hosted videos. Kindly share with us your site address in where we can check this directly. So, we could get a clue about the issue and assist you accordingly.
8 months 4 weeks ago #10150

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Jon De Los Santos
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0

Replied by Jon De Los Santos on topic Advertistment not playing before or after

The site is coflict.org
I do have some videos self-hosted and some linked via YouTube.
This is one that is self-hosted: coflict.org/index.php/our-community/huma...ions-for-how-to-cope
8 months 3 weeks ago #10151

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2478
  • Thank you received: 1451

Replied by Administrator on topic Advertistment not playing before or after

Kindly look at this screenshot  ibb.co/jhXqJSW
The ad video is playing fine for us here. Please let me know in which browser and device you get the issue. So, I can check with the same.
8 months 3 weeks ago #10152

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Jon De Los Santos
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0

Replied by Jon De Los Santos on topic Advertistment not playing before or after

I am using Firefox and Chrome with a 2019 Macbook Pro and Dell XPS13

It did work for a week and then stopped working.
8 months 1 week ago #10153

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2478
  • Thank you received: 1451

Replied by Administrator on topic Advertistment not playing before or after

I see the ads play sometimes and not other times. Particularly, the ads work when the browser can autoplay the video. 
  • Kindly go to the  "Components => All Video Share => Videos" menu from your Joomla backend.
  • Click the "Options" button at the top-right corner of the page.
  • Find the "Autoplay" option and simply disable it.
  • Then, kindly check now. Hope the issue is solved now.
Technically, the autoplay is not guaranteed to work 100% because this is the most restricted by the browsers themselves. So, we recommend keeping it disabled.
If still, the issue remains, kindly share with us your site admin and FTP access details here allvideoshare.mrvinoth.com/#contact-us
So, we can further investigate the issue.
Last edit: 8 months 1 week ago by Administrator.
8 months 1 week ago #10155

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.092 seconds

We accept cookies to provide you the best viewing experience. By using our services, you agree to our use of cookies