NetStream.Play.StreamNotFound

  • andrea76
  • andrea76's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 1

NetStream.Play.StreamNotFound was created by andrea76

I read other thread but cannot find solutions.
I have last release of Joomla and I upgrade component from 2.3 to 3.0 but nothing.
Old videos show correctly, but the last created give message "NetStream.Play.StreamNotFound"
I upload all by FTP, I create DB record in mysql manually.
Check permissions = all 755
DB enties are correct = old and new are made equally
I try link directly = I download video.
Video show locally, I try other browsers.
Why this error?
The following user(s) said Thank You: Antonio
4 years 2 months ago #8553

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2353
  • Thank you received: 1426

Replied by Administrator on topic Re: NetStream.Play.StreamNotFound

I've no clue why this is not working for me. Kindly get me your site link in where I can check this directly and get you the solution.
4 years 2 months ago #8555

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • andrea76
  • andrea76's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 1

Replied by andrea76 on topic [SOLVED] NetStream.Play.StreamNotFound

With patch videos restart! Great!
4 years 2 months ago #8559

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2
  • Thank you received: 0

Replied by Steve Overton on topic Re: NetStream.Play.StreamNotFound

I am having the same problem with the message, NetStream.Play.StreamNotFound, when I try to run a video. What is required to make this work.
3 years 10 months ago #8688

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2353
  • Thank you received: 1426

Replied by Administrator on topic Re: NetStream.Play.StreamNotFound

@Steve Overton,

"NetStream.Play.StreamNotFound" error shows when the Video URL you've added is invalid. I will need your site link to check this.
3 years 10 months ago #8690

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2
  • Thank you received: 0

Replied by Steve Overton on topic Re: NetStream.Play.StreamNotFound

I figured it out, thanks.
3 years 10 months ago #8691

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.100 seconds

We accept cookies to provide you the best viewing experience. By using our services, you agree to our use of cookies