New Dynamic YouTube Gallery - Embed YouTube Playlist, Channel, Live Stream in minutes. Read More

AVS Plugin not working in article

  • Dianne
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 11
  • Thank you received: 0

AVS Plugin not working in article was created by Dianne

Hi there,
I have just added a video to my site and added the plugin code to the article I want to display it in, but it's not working at all.
I have checked that the code is correct, it is
I have checked that the video link is correct, it is
I have checked that the AVS Content Plugin is turned on, it is...

But still nothing works.

Here is the link to the page and you will see the code is showing where I want the video to be, under the page heading.

www.greatwhitewebdesign.com.au/index.php...report-special-offer

Hoping you can help me fix this problem and get my video to display correctly.

Looking forward to hearing from you soon.

Regards,
Dianne
9 years 9 months ago #7132

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2478
  • Thank you received: 1451

Replied by Administrator on topic Re: AVS Plugin not working in article

The following user(s) said Thank You: Dianne
Last edit: 9 years 9 months ago by Administrator.
9 years 9 months ago #7133

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Dianne
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 11
  • Thank you received: 0

Replied by Dianne on topic Re: AVS Plugin not working in article

Thank you for solving my plugin issue...

Can you suggest a way to centre the video player in the middle of the article line, it keeps aligning to the LEFT of the page, it would look much better in the centre of the page.

I have even made a AVS Module and it too wont align to the centre of the banner module.

Looking forward to hearing from you again soon...
9 years 9 months ago #7134

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2478
  • Thank you received: 1451

Replied by Administrator on topic Re: AVS Plugin not working in article

Simple. Just wrap the plugin code using a <p> tag and style it to display in center.

example :
<p style="text-align:center">PLUGIN_CODE</p>
Last edit: 9 years 9 months ago by Administrator.
9 years 9 months ago #7135

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.088 seconds

We accept cookies to provide you the best viewing experience. By using our services, you agree to our use of cookies