New Dynamic YouTube Gallery - Embed YouTube Playlist, Channel, Live Stream in minutes. Read More

Plugin shows video window, doesn't play video

  • Jeff Boerio
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0

Plugin shows video window, doesn't play video was created by Jeff Boerio

I am having a problem getting the plugin to work. It appears that the plugin is drawing the window properly, but that the video itself isn't getting loaded into the player.

The component seems to be working just fine.

www.cindilux.com/team/new-video-player shows the situation.

The plugin text is as follows: {avsplayer videoid=1 playerid=1}. It is attempting to play a video from Youtube. The link to Youtube seems to indicate that it didn't know what the video ID is.

Ideas?
11 years 5 months ago #4585

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2478
  • Thank you received: 1451

Replied by Administrator on topic Re: Plugin shows video window, doesn't play video

www.cindilux.com/team/new-video-player is directing me to a "404 Error Page".

But while checking other part of your websites, I found the YouTube videos are working fine. Kindly check the following link, www.cindilux.com/component/allvideoshare...de-road-america-2012
11 years 5 months ago #4600

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Jeff Boerio
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0

Replied by Jeff Boerio on topic Re: Plugin shows video window, doesn't play video

It figures you would go looking as I was moving things from the test location to production :)

Try this link (which won't move):
www.cindilux.com/team/test-plugin-page

Yes, I know the component works just fine, which is why I find it unusual that the plugin isn't. Like I said, I think there's an issue with it getting the appropriate Youtube ID somehow. Although, I do have one video that's hosted on the web server, but I can't get it to play either (same problem).

Thanks!

Jeff
11 years 5 months ago #4602

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2478
  • Thank you received: 1451

Replied by Administrator on topic Re: Plugin shows video window, doesn't play video

I found you have just added YouTube Video ID as the input "LO1oQyEvAdE". But, actually you need to add YouTube Page URL itself as the input.

Kindly refer allvideoshare.mrvinoth.com/forum/7-addin...o-in-allvideoshare#4

Hope, this solved your issue ...
Last edit: 11 years 5 months ago by Administrator.
11 years 5 months ago #4603

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Jeff Boerio
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0

Replied by Jeff Boerio on topic Re: Plugin shows video window, doesn't play video

Hey look at that. When you follow the instructions, things actually work!!! :)

Thanks for double-checking my work.
11 years 5 months ago #4605

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 11
  • Thank you received: 0

Replied by SAHI on topic Re: Plugin shows video window, doesn't play video

i don't understand

netstream.play.streamNotFind..

www.algerie-football.net/index.php/compo...r/algerie-1-russie-1
9 years 8 months ago #7220

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.104 seconds

We accept cookies to provide you the best viewing experience. By using our services, you agree to our use of cookies